Bottnar:
Form 20 cm, 2st
5 st äggvitor180 ml mjölk
3 tsk vaniljsocker
285 g vetemjöl+ 3 msk maizena
350 g strösocker
20 g bakpulver
5 g salt
170 g smör
Blanda mjölk, vaniljsocker och äggvitor.Vispa ihop lätt.
Blanda mjölblandningen med sockret och vispa med en elvisp så allt blandar sig. Ha i rumsvarmt smör och fortsätt vispa till dess att smöret blandat sig väl med mjölblandningen.
Tillsätt äggblandningen i tre omgångar under tiden du fortsätter vispa med en låg hastighet.
Smörj formarna väl med smör.Klipp ut en rundel av
bakplåtspapper och ha i botten. Strö lite mjöl på kanterna.
Placera formarna mitt i ugnen, 180 grader ca 30
min.Låt kakorna vila i formarna i ca 10 min innan du försiktigt tar ut dem.
Fyllning:
1 burk dulce de leche kokas i tre timmar. Se till att ha vatten så att det täcker burken under hela tiden.
Låt svalna. Bred över den ena kakan. Spara den yttersta kanten.
Frosting:
100g philadephiaost blandas med 1 dl florsocker. Ha i lite färg. Rör till en jämn smet. Blanda i 3 dl vispgrädde. Vispa till en fast massa.
Spritsa lite frosting runt kolafyllningen. Sätt ihop kakan. Täck kakan med frosting.
Dekorera med mörk choklad och hemmagjorda Marshmellows