(bakade av SoL 2012/2013)
20 st.
100 g smör 2 st. ägg
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl mjölk 3%
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
Vispa smör och socker i minst 5 min.
Blanda mjöl och bakpulver och skikta ett flertal gånger så att dessa ingredienser blandas väl.
Tillsätt övriga ingredienser. Rör till en jämn smet.
Grädda i muffinsformar i varmluft 200 grader 5-10 min.
Låt svalna.
Frosting:
200 g smör vispas i minst 20 min med elvisp.
Ca 4,5 dl florsocker+ 2 tsk kokande vatten blandas i.
Spritsa frostingen på muffinsen och doppa den i blåfärgad kokos.
Skär ett snitt och placera en kaka i munnen.
Smält några chokladknappar och använd som klister för att fästa chokladknappar på det vita chokladgodiset.