Fyllning 1:
160 g geishachoklad (2 påsar)
3 dl grädde
Värm grädden utan att den kokar. Blanda ner chokladen och rör om tills den har smält helt. Låt stå i kylskåp över natten. Vispa chokladgrädden och fyll tårtan.
Fyllning 2:
4 äggulor
1dl
grädde
1 dl socker
1 msk majsena eller potatismjöl
125 g smör
1 msk vaniljsocker
Blanda äggulor, grädde, socker och majsena eller potatismjöl i en kastrull och låt det sjuda tills det tjocknar till en kräm. Rör hela tiden! Blanda i smör och vaniljsocker.
Frosting:1.5 dl
nutella, 8 dl florsocker
,1.5 dl kakao
,2 tsk vaniljsocker,300 g philadelphiaost , 2 msk kaffe
Rör ihop samtliga ingredienser till frostingen. Bred över hela tårtan, sidor och ovansidan.
Täck sidorna av tårtan med chokladfingrar, ca 3 paket. Täck ovansidan med polly och marsipanblommor.