Mini muffins formar
200 gram(köp gärna extra) marabou mjölkchoklad
knappt 2 dl (185 gram) smooth jordnötssmör
knappt 1.5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1) Smält chokladen i vattenbad. Låt svalna.
2) Fyll formarna med lagom mycket choklad (det ska bli en ganska tjock botten så de blir stabila) och bred ut över hela formen med hjälp av baksidan av en tesked. (Använd inte upp all choklad, spara så det finns kvar att lägga ovanpå också)
3) Ställ chokladformarna i kylskåpet eller frysen en stund tills de stelnat.
4) Rör väl ihop jordnötssmör, florsocker och vaniljsocker.
5) Lägg en lagom stor klick med jordnötsfyllning i varje form och tryck ner så det inte är någon luft i formen. (Jag rullade fyllningen till bollar och det gick lättare då tyckte jag)
6) Häll på choklad på toppen så det täcker fyllningen och är jämn med kanten.
7) Låt stå i kylskåp eller frys i minst en timma.
Ät som dom är eller frysta. Förvara i kylskåp.